kompetenciafelhők

üzleti alkalmazásfejlesztés módszertan

Az általunk végzett nagyvállalati egyedi szoftvertervezési és implementációs feladatokhoz módszertani keretet biztosítunk. Az ügyfeleink adottságait is figyelembe véve rugalmas és dinamikus módszertani eszköztárral dolgozunk, mely a hagyományos elemeket vegyíti agilis és BDD (Behavior Driven Develeopment) elemekkel.

airport
Partnerünk veracode
gyár
korte
photo

Zsíros Ákos

felhőfelelős

photo

Felhőfelelősként célom, hogy a csapat tagjai megtalálják azt a szakmai utat, mely folyamatos fejlődést biztosít számukra projektvezetés, rendszertervezés, minőségbiztosítás és IT Security területeken, miközben a mindennapi munkájukhoz stabil hátteret biztosít a felhő és annak módszertani eszköztára.

/ kapcsolódó szolgáltatások

projekt tervezése és vezetése

Ügyfélre szabott, agilis elemeket is használó módszereket és segédleteket dolgozunk ki, melyeket szoftverfejlesztési projektjeinkben is alkalmazunk. Fő feladatunk az ügyfél, a csapat, a megoldandó feladat és az erőforrások közötti egyensúly megteremtése.

vonal
felhő diagram
vonal1
izzo

megoldás tervezése és megvalósítás vezetése

Célunk az ügyfél által elvárt funkcionalitás, az üzemeltetési elvárások és a technológiai megoldás összhangjának megteremtése. Az optimális műszaki megoldás kiválasztása után feladatunk a részletek kidolgozása és a megvalósítás szakmai vezetése. Szorosan együttműködünk a témában érintett többi kompetenciafelhővel.

vonal2

minőség biztosítása

Feladatunk az üzleti igény azonosítása, majd ezt követően a megvalósítás teljes életciklusában a leszállítandó termék minőségének folyamatos fenntartása, a kitűzött céloknak való megfelelés ellenőrzése. Ehhez folyamati- és eszköztámogatást is felhasználunk (pl. automatizált regresszió, elfogadási kritériumok, release menedzsment). Elsődleges cél, hogy a projekt által leszállított termék megfeleljen a megrendelő igényeinek, figyelembe véve a kockázatokat, az idő- és költségkorlátokat is.

monitor
vonal3
telefon

biztonság

Célunk, hogy az információ- és technológiabiztonsági elvárások már a fejlesztési folyamat korai szakaszában megjelenjenek. A kritériumokat a szállítási láncba építve, a teljes életciklus során folyamatosan monitorzzuk (pl. source code scan, library és dependency check, docker image scan). Ezzel is minimalizálva az információszivárgásból vagy sérülékenységből adódó potenciális veszélyeket.

Mit csinál egy kompetenciafelhő tag a projektekben?

Egyedi szoftverfejlesztési és implementációs feladataink során a projektek tervezésében és végrehajtásában, valamint a megoldás kialakításában vállalunk szerepet. A minőség biztosítását kulcsfontosságúnak véljük, ezért racionális mértékben támogatjuk a tervezéstől az implementáción át az utólagos támogatási feladatokig.

izzoman

csatlakozz hozzánk!

fejlődj és dolgozz velünk együtt