kompetenciafelhők

üzleti alkalmazásfejlesztés módszertan

Az általunk végzett nagyvállalati egyedi szoftvertervezési és implementációs feladatokhoz módszertani keretet biztosítunk. Az ügyfeleink adottságait is figyelembe véve rugalmas és dinamikus módszertani eszköztárral dolgozunk, mely a hagyományos elemeket vegyíti agilis és BDD (Behavior Driven Develeopment) elemekkel.

üzleti alkalmázasfejlesztés módszertan felhő
Partnerünk veracode
üzleti alkalmázasfejlesztés módszertan felhő
microservice alkalmazások optimalizálása
üzleti alkalmazásfejlesztés módszertan felhő felelőse Zsíros Ákos

Zsíros Ákos

felhőfelelős

üzleti alkalmazásfejlesztés módszertan felhő felelőse Zsíros Ákos

Felhőfelelősként célom, hogy a csapat tagjai megtalálják azt a szakmai utat, mely folyamatos fejlődést biztosít számukra projektvezetés, rendszertervezés, minőségbiztosítás és IT Security területeken, miközben a mindennapi munkájukhoz stabil hátteret biztosít a felhő és annak módszertani eszköztára.

/ kapcsolódó szolgáltatások

projekt tervezése és vezetése

Ügyfélre szabott, agilis elemeket is használó módszereket és segédleteket dolgozunk ki, melyeket szoftverfejlesztési projektjeinkben is alkalmazunk. Fő feladatunk az ügyfél, a csapat, a megoldandó feladat és az erőforrások közötti egyensúly megteremtése.

háttérkép, vonal
háttérkép, felhő agilis módszerek alkalmazása szoftverfejlesztési projektek vezetésében
vonal1
funkcionalitás és üzemeltetési elvárások alapján megoldás tervezése és implementáció vezetése

megoldás tervezése és megvalósítás vezetése

Célunk az ügyfél által elvárt funkcionalitás, az üzemeltetési elvárások és a technológiai megoldás összhangjának megteremtése. Az optimális műszaki megoldás kiválasztása után feladatunk a részletek kidolgozása és a megvalósítás szakmai vezetése. Szorosan együttműködünk a témában érintett többi kompetenciafelhővel.

vonal2

minőség biztosítása

Feladatunk az üzleti igény azonosítása, majd ezt követően a megvalósítás teljes életciklusában a leszállítandó termék minőségének folyamatos fenntartása, a kitűzött céloknak való megfelelés ellenőrzése. Ehhez folyamati- és eszköztámogatást is felhasználunk (pl. automatizált regresszió, elfogadási kritériumok, release menedzsment). Elsődleges cél, hogy a projekt által leszállított termék megfeleljen a megrendelő igényeinek, figyelembe véve a kockázatokat, az idő- és költségkorlátokat is.

minőség folyamatos biztosítása az agilis tesztelés elemeinek alkalmazásával
vonal3
alkalmazás biztonságának ellenőrzése a fejlesztési folyamatban, DevSecOps

biztonság

Célunk, hogy az információ- és technológiabiztonsági elvárások már a fejlesztési folyamat korai szakaszában megjelenjenek. A kritériumokat a szállítási láncba építve, a teljes életciklus során folyamatosan monitorzzuk (pl. source code scan, library és dependency check, docker image scan). Ezzel is minimalizálva az információszivárgásból vagy sérülékenységből adódó potenciális veszélyeket.

Mit csinál egy kompetenciafelhő tag a projektekben?

Egyedi szoftverfejlesztési és implementációs feladataink során a projektek tervezésében és végrehajtásában, valamint a megoldás kialakításában vállalunk szerepet. A minőség biztosítását kulcsfontosságúnak véljük, ezért racionális mértékben támogatjuk a tervezéstől az implementáción át az utólagos támogatási feladatokig.

IT karrier és állás

csatlakozz hozzánk!

fejlődj és dolgozz velünk együtt