híreink, eseményeink

A folyamatos tanulás elengedhetetlen a csapatunknál és a nálunk felhalmozódott tudást szívesen megosszuk másokkal is. Ilyen tudásátadásra szolgálnak a szakmai napok, melyet minden évben megszervezünk. De örömmel beszámolunk a meghirdetett felmérések, kutatások eredményeiről vagy a CSR tevékenységekről is.

események

3 napos DevOps Bootcamp

Érdeklődsz a DevOps iránt? Szeretnéd jobban megismerni, hogyan dolgoznak a DevOps mérnökök? Ha szakterület váltáson gondolkozol, nálunk mélyreható betekintést nyerhetsz a DevOps világába.

Megnézem a részleteket


IT technológiai körkép 2022 eredményei

Átfogó kutatást készítettünk 2022-ben is a hazai alkalmazás-fejlesztésben használt technológiákról. A kutatás pontos képet igyekszik adni a ma divatosnak számító technológiák magyarországi használatáról és elterjedtségéről.

Megnézem a részleteket


cloud-native day 2021

Időpont: 2021. 11. 09.
Cloud native day 2021 előadásaiban azt jártuk körbe, hogy a szinte minden vállalatnál meglévő DevOps működésnek mik lehetnek a továbbfejlesztési lehetőségei a CI/CD és a konténerek vonatkozásában.

Megnézem a részleteket


újraélesztés oktatás

Az Alerant Zrt. a Szív City életmentő alkalmazás megalkotója és fenntartója. Az újraélesztést bárki könnyen és gyorsan az újraélesztés-oktatáson el tudja sajátítani. Ilyen oktatást évente szervezünk az ügyfeleinknek, partnereinknek.

Megnézem a részleteket


feature management webinar

Időpont: 2021. 05.25.
Az Alerant & CloudBees közös webinar-on megtekintheted Horváth Attila kollégánk előadását, melynek témája: hogyan lehet gyorsan és gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni Feature Management eszközzel.

Megnézem a részleteket


IT technológiai körkép 2021 eredményei

Átfogó kutatást készítettünk a hazai alkalmazás-fejlesztésben használt technológiákról. A kutatás pontos képet igyekszik adni a ma divatosnak számító technológiák magyarországi használatáról és elterjedtségéről.

Megnézem a részleteket


cloud-native day 2020

Időpont: 2020. 11. 05.
Cloud-native és DevOps tippek nagyvállalatoknak.

Megnézem a részleteket

IT karrier és állás

csatlakozz hozzánk!

fejlődj és dolgozz velünk együtt